راهنمای خرید کابینت

راهنمای خرید کابینت – اصول جامع سفارش، خرید و قیمت کابینت

خرید کابینت آشپزخانه یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای خانه خود انجام دهید. این کار می‌تواند برای شما سخت و حتی گران تمام شود، اما لازم نیست که اینطور باشد. اگر شما چند اصل را رعایت کنید، خرید کابینت برای شما آسان خواهد شد چون این اصول، گزینه‌های شما را محدود می‌کنند و به شما کمک خواهند کرد کابینت‌هایی را که دوست دارید، متناسب با بودجه خود پیدا کنید. در این مقاله از فروشگاه اینترنتی زیباهاوس، همه نکات اساسی در مورد راهنمای خرید کابینت ارائه خواهد شد؛ پس تا پایان را حتماً مطالعه کنید.

محتوا پنهان

کابینت آشپزخانه چیست؟

کابینت‌های آشپزخانه مجموعه‌ای از کابینت‌های ثابت، دائمی، دیواری و بلند هستند که میز و سینک آشپزخانه را نگه می‌دارند و همچنین برای ذخیره وسایل آشپزخانه و مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نکاتی قبل از خرید کابینت

قبل از خرید کابینت برنامه‌ای برای بازسازی آشپزخانه تهیه کنید (بخوانید: راهنمای بازسازی دکور آشپزخانه). همه‌چیز، حتی کابینت‌های آشپزخانه از این طرح شروع خواهد شد. با یکی از چندین طرح آشپزخانه، مانند چیدمان L شکل، گالی، دیواری یا U شکل شروع کنید. اکثر آشپزخانه‌ها می‌توانند از یکی از این چیدمان‌ها استفاده کنند یا آن را تطبیق دهند.

نرم‌افزار طراحی آشپزخانه به خلاقیت شما اجازه می‌دهد تا شکوفا شود و اکثر برنامه‌ها هم تعداد کاملی از انواع و اندازه‌های کابینت آشپزخانه را در خود جای می‌دهند. بسیاری از تولیدکنندگان کابینت آشپزخانه نرم‌افزار برنامه‌ریزی رایگان و همچنین طراحی و چیدمان آشپزخانه را ارائه می‌دهند. این یک مزیت بزرگ برای طراحی کلی دکور خانه است.

دسته‌بندی کابینت آشپزخانه

کابینت‌های آشپزخانه به یکی از سه دسته مجزا تقسیم می‌شوند: کابینت‌های زمینی، کابینت‌های دیواری یا کابینت‌های بلند. خرید کابینت آشپزخانه بیشتر شامل کابینت‌های زمینی و کابینت‌های دیواری است. در صورت وجود فضا در آشپزخانه، استفاده از کابینت‌های بلند اختیاری هستند.

کابینت‌های زمینی

کابینت‌های زمینی یک بخش اصلی و ضروری در آشپزخانه هستند. کابینت‌های زمینی نه تنها قسمت زیادی از کابینت‌ها را تشکیل می‌دهند؛ بلکه طرح کلی آشپزخانه را نیز مشخص خواهد کرد. کابینت‌های زمینی روی زمین قرار می‌گیرند و از کانتر، سینک و لوازم کوچک پشتیبانی می‌کنند. همچنین این نوع کابینت یک فضای بزرگ برای نگهداری وسایل بزرگ آشپزخانه در اختیار شما قرار خواهد داد.

انواع کابینت زمینی

قبل از خرید کابینت زمینی باید ابتدا انواع آن را بشناسید:

  • کابینت زمینی سینک: کابینت عریض که دارای دهانه بزرگی برای قرار دادن سینک ظرفشویی آشپزخانه است.
  • کابینت زمینی گوشه: کابینت L شکل که دو پایه عمود کابینت‌های زمینی را به هم متصل می‌کند.
  • کابینت زمینی تک درب: کابینت پایه باریک که فضاهای بین کابینت‌ها یا وسایل دیگر را پر می‌کند و در عین حال مقدار مناسبی برای ذخیره‌سازی دارد.
  • کابینت زمینی دو درب: کابینت محصور جادار با قفسه‌هایی برای نگهداری وسایل بزرگ مانند قابلمه و تابه و همچنین برای نگهداری مواد غذایی است.

اندازه کابینت‌های زمینی

بیشتر کابینت‌های زمینی 86 سانت ارتفاع و 60 سانت عمق دارند. عرض آن‌ها متفاوت است:

  • کابینت زمینی سینک: 66 تا 152 سانت؛
  • کابینت زمینی کشویی: 30 تا 91 سانت؛
  • کابینت زمینی تک درب: 30 تا 53 سانت، برخی از آن‌ها تا 22 سانت باریک است.
  • کابینت زمینی دو درب: 60 تا 106 سانت.

اندازه کابینت‌های زمینی

کابینت دیواری

کابینت‌های دیواری همراه با کابینت‌های زمینی استفاده می‌شوند و برای بشقاب‌ها و لیوان‌ها و مواد غذایی پرکاربرد فضای ذخیره‌سازی فراهم می‌کند. کابینت‌های دیواری معمولاً مستقیماً بالای کابینت‌های زمینی به دیوار متصل می‌شوند.

انواع کابینت دیواری

کابینت‌های دیواری را می‌توان به سه دسته زیر تقسیم کرد:

  • کابینت دیواری تک درب: کابینت دیواری باریکی است که در فضاهای کناری یا وسط چیدمان کابینت قرار می‌گیرد.
  • کابینت دیواری دو درب: کابینت‌هایی هستند برای بشقاب‌ها، لیوان‌ها و سایر وسایل آشپزخانه که به‌صورت روزانه استفاده می‌شود، کاربرد دارد.
  • کابینت دیواری بالای یخچال: کابینت‌های بلند و عمیق برای قسمت کم استفاده بالای یخچال مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اندازه کابینت‌های دیواری

بیشتر کابینت‌های دیواری 30 سانت عمق دارند. کابینت‌های بالای یخچال 60 سانت عمق دارند. عرض و ارتفاع متداول آن‌ها:

  • کابینت دیواری تک درب: عرض 22 تا 66 سانت و ارتفاع 76 تا 106 سانت؛
  • کابینت دیواری دو درب: عرض 60 تا 91 سانت و ارتفاع 76 تا 106 سانت؛
  • کابینت دیواری بالای یخچال: عرض 76 تا 91 سانت و ارتفاع 30 تا 45 سانت.

کابینت‌های بلند

کابینت‌های بلند متناسب با نام خودشان هستند؛ زیرا از کف تا سقف یا نزدیک آن، ارتفاع دارند.

ساخت کابینت

کابینت‌های آشپزخانه می‌توانند قاب‌دار یا بدون قاب باشند. کابینت‌های آشپزخانه قاب‌دار، یک قاب در جلوی کابینت قرار دارند. در حالی که مقداری فضای کابینت از بین می‌رود، قاب جعبه را محکم می‌کند و یک نقطه اتصال برای لولاها فراهم می‌کند.

کابینت‌های بدون قاب، کابینت‌های بدون فریم ظاهری شیک، مدرن و کمی فضای اضافی دارند، اما به لولاهای خاصی نیاز دارند که به داخل جعبه متصل شوند.

کابینت‌های قاب‌دار کابینت‌های بدون قاب
قاب در جلو قرار دارد قاب ندارد
ظاهر کلاسیک دارد ظاهری مدرن دارد
لولاهای درب به قاب صورت متصل می‌شوند لولاهای درب به بدنه کابینت متصل می‌شوند
پایه در وسط دو درب قرار می‌گیرد پایه وسط ندارد

اکثر باکس کابینت آشپزخانه نیمه سفارشی از ترکیبی از تخته سه لا و چوب صنعتی (یا تخته خرده چوب با چگالی کم یا متوسط) ساخته می‌شوند. چوب‌های صنعتی که در ساخت کابینت‌های آشپزخانه استفاده می‌شوند، ارزان‌تر هستند.

انواع کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه را می‌توان از نظر ساخت، به سه دسته کلی تقسیم کرد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد.

کابینت استوک

کابینت‌های استوک از پیش ساخته شده‌اند. برخی از رنگ‌ها، سبک‌ها، پروفیل‌ها و درب‌ها را در خود جای داده‌اند، بنابراین امکان تغییر وجود ندارد. در حالی که این نوع کابینت قابل تنظیم نیستند، کابینت‌های استوک مقرون به صرفه بوده و در آشپزخانه‌های کوچک تا متوسط ​​به خوبی کارایی دارند.

کابینت‌های استوک کم هزینه‌ترین نوع کابینت آشپزخانه هستند. نسبت به کابینت‌های نیمه‌سفارشی یا سفارشی سریع‌تر به دست مشتری خواهد رسید. بسیاری از کابینت‌های استوک در فروشگاه‌های لوازم خانگی محلی وجود دارند و آماده تحویل به شما هستند.

کابینت آشپزخانه نیمه‌‌سفارشی

کابینت های نیمه‌سفارشی، مانند کابینت‌های استوک، تا حدی از پیش ساخته شده‌اند. اما کابینت‌های نیمه سفارشی را می‌توان با ویژگی‌ها، سبک‌ها، رنگ‌ها و لعاب‌های خاص‌تر شخصی‌سازی کرد.

کابینت‌های سفارشی

کابینت‌های سفارشی آشپزخانه به معنای واقعی کلمه می‌توانند برای هر سبک و هر نیازی سفارشی شوند. در حالی که کابینت‌ها اغلب از بخش‌های پایه استاندارد شروع می‌شوند، در این نوع کابینت همه چیز شامل اندازه‌ها، چوب‌ها و همچنین هر ویژگی منحصربه‌فردی به‌صورت اختصاصی برای صاحب‌خانه طراحی شده است.

گران‌ترین نوع کابینت، کابینت‌های آشپزخانه سفارشی هستند که توسط اکثر سازندگان کابینت بزرگ با نام تجاری خود ارائه می‌شوند. کابینت‌سازان محلی ممکن است کابینت‌های آشپزخانه سفارشی که از ابتدا ساخته شده‌اند را نیز ارائه دهند.

سبک‌های کابینت آشپزخانه

قبل از خرید کابینت باید سبک آن‌ها را نیز بشناسید. می‌توانید مقاله انواع سبک کابینت آشپزخانه را بخوانید و یا به مطالعه این مقاله ادامه بدهید.

سبک شیکر (Shaker)

کابینت سبک شیکر (Shaker)

کابینت‌های شیکر که همیشه محبوب و همه کاره بوده‌اند؛ دارای یک قاب بیرونی و یک پنل فرورفته در مرکز هستند. کابینت آشپزخانه به سبک شیکر با انواع سبک‌های آشپزخانه، از سنتی تا مدرن، مطابقت دارند.

سبک اسلب (Slab)

سبک کابینت‌های اسلب یا صفحه تخت (Slab or Flat Panel)

کابینت‌های اسلب آشپزخانه دارای یک جلوی صاف و بدون جزئیات هستند، گاهی اوقات حتی برای تاکید بر خطوط افقی صاف از قرار دادن دستگیره نیز خودداری می‌شود. کابینت‌های اسلب آشپزخانه تعداد زیادی از واحدهای ارزان قیمت، انبوه و آماده برای مونتاژ و کابینت‌های ساخته شده از روکش یا لاک چوب سخت را تشکیل می‌دهند.

سبک امروزی یا مدرن (Contemporary)

کابینت‌های مدرن (Contemporary)

کابینت‌های مدرن، یک سبک کابینت آشپزخانه بزرگ است که می‌تواند کابینت‌های اسلب را هم در بر بگیرد. یراق کابینت‌های امروزی از فلزات درخشان مانند کروم یا نیکل استفاده می‌کنند. رنگ‌های کابینت روشن و شاد هستند و معمولاً رنگ سفید به عنوان رنگ اصلی این سبک ترجیح داده می‌شود.

روستایی (Rustic)

سبک کابینت‌های روستایی یا روستیک (Rustic Country-Style)

با کابینت‌های آشپزخانه به سبک روستایی، همه چیز را باید در چوب جستجو کرد. چوب، اغلب طبیعی و صاف (اما برای محافظت پوشش داده می‌شوند) در کابینت‌های آشپزخانه روستایی بیشترین استفاده را خواهد داشت.

سبک شهری روستایی (Urban Rustic)

سبک شهری روستایی (Urban Rustic)

رنگ مشکی مات یکی از رنگ‌های مورد علاقه کابینت‌های روستایی شهری است، زیرا به بافت چوب اجازه می‌دهد خودنمایی کند.

سبک سنتی (Traditional)

سبک کابینت سنتی (Traditional)

مانند سبک امروزی، سبک سنتی یک سبک کابینت آشپزخانه تلفیقی است که مجموعه‌ای از زیر مجموعه‌های سبک دیگر را به تصویر می‌کشد. کابینت‌های سنتی با چوب‌های تیره و سنگین، مانند بلوط و گردو ساخته می‌شوند و با بسیاری از ویژگی‌های چشم‌نواز مانند قوس‌ها، یراق برجسته از برنج یا طلا، تزئینات زیاد، پنل‌های برجسته یا تخته‌های مهره‌ای همراه هستند.

نحوه انتخاب کابینت آشپزخانه

برای اینکه خرید کابینت شما نهایی شود، باید به چند سوال زیر به‌خوبی جواب دهید.

آیا کابینت را فقط برای آشپزخانه انتخاب می‌کنید؟

با بسیاری از سبک‌ها و گزینه‌های موجود، به راحتی می‌توانید با کابینت‌های آشپزخانه کنار بیایید. اما در نهایت، شما باید کابینت آشپزخانه را برای فضای آشپزخانه موجود، سبک و نیازهای خود انتخاب کنید، نه برعکس.

آیا پذیرایی زیادی انجام خواهید داد؟

آشپزخانه‌ها مرکز ثقل اکثر خانه‌ها هستند. اما در برخی از آشپزخانه‌ها کارهای بیشتری نسبت به بقیه دارند. اگر اهل مهمانی و پذیرایی کردن هستید، ممکن است به ساختن یک سینک جزیزه‌ای یا یک میز ناهارخوری به کابینت‌های زمینی آشپزخانه اضافی نیاز داشته باشید.

آیا آشپزی زیادی انجام خواهید داد؟

سرآشپزهای اختصاصی خانه دوست دارند ویژگی‌های کابینت اضافی مانند تقسیم کننده قابلمه و تابه، غلتک قفسه ادویه، تقسیم‌کننده برای بشقاب‌ها، جداکننده تابه پخت و غیره داشته باشند.

آیا همه سبک‌ها سازگار هستند؟

کابینت‌های آشپزخانه که قسمت زیادی از دیوار آشپزخانه را تشکیل می‌دهند، اساساً ظاهر آشپزخانه را درست می‌کنند. نصب یک سبک کابینت خاص در آشپزخانه‌ای دارای سبک خانه‌های سنتی یا روستایی، غیر ممکن نیست، اما دشوار خواهد بود. سبک کابینت‌ها را با سبک آشپزخانه هماهنگ نگه دارید و همچنین سبک آشپزخانه را مطابق با سبک کلی خانه حفظ کنید.

کجا خرید کابینت خود را نهایی کنیم؟

راهنمای خرید کابینت

خرید کابینت از مراکز طراحی دکوراسیون خانه و آشپزخانه

دیدن، لمس کردن، تجربه استفاده کابینت آشپزخانه قبل از خرید، مفید است. برخی از فروشگاه‌های محلی ممکن است کابینت‌های آشپزخانه مونتاژ شده را به همراه خدمات طراحی نمایش دهند.

مراکز طراحی آشپزخانه مستقل معمولاً یک نمایشگاه با چند ویترین دارند. از آنجایی که مراکز طراحی نمی‌توانند هر کابینت موجود را به نمایش بگذارند، نمونه‌ها، کتاب‌ها و یک تیم طراحی نیز برای همکاری با شما دارند.

ابتدا ایده‌های اولیه و ابعاد اتاق خود را به مرکز می‌آورید. بعد از اینکه تیم به شما کمک کرد، ایده‌های خود را متمرکز کنید، آنها طرح کابینت را با نرم‌افزار به صورت سه بعدی ترسیم می‌کنند، بنابراین می‌توانید ببینید کابینت‌ها در خانه شما چگونه به نظر می‌رسند.

مرکز طراحی با کار در یک بودجه مشخص، برآوردی را بر اساس متراژ مربع کابینت، نوع کابینت، پروفیل و ویژگی‌هایی مانند درب، کشو، قالب‌گیری و سخت‌افزار به‌دست می‌آورند. پس از پرداخت بیعانه، کابینت‌های آشپزخانه به یک سازنده واگذار می‌شود. این مراحل می‌تواند از چهار تا 12 هفته طول بکشد.

خرید کابینت از مراکز لوازم خانگی

مراکز خانگی محلی کابینت‌هایی را ارائه می‌کنند که می‌توانید از قبل مونتاژ شده را خریداری کنید. در برخی از مراکز ممکن است میزهای طراحی داخلی داشته باشند که به شما امکان می‌دهد با یک نماینده برای طراحی و سفارش کابینت آشپزخانه نیمه سفارشی ملاقات کنید.

یکی از مزایای خرید کابینت آشپزخانه در مراکز محلی این است که آنها تمایل دارند تعدادی کابینت آشپزخانه مانند کابینت‌های استوک و حتی تعدادی کابینت نیمه سفارشی را هم به نمایش بگذارند. اگر وسیله حمل و نقل دارید، می‌توانید هر یک از کابینت‌های موجود در مرکز را به خانه ببرید. کابینت‌های نیمه‌سفارشی را معمولا می‌توان برای تحویل مشتری به فروشگاه ارسال کرد و در هزینه‌های تحویل صرفه‌جویی کرد یا می‌توان آن‌ها را مستقیماً به خانه تحویل داد.

خرید کابینت به روش آنلاین

وقتی کابینت آشپزخانه استوک و نیمه‌سفارشی را به صورت آنلاین خریداری می‌کنید، همه کارها از اندازه‌گیری آشپزخانه و طراحی چیدمان گرفته تا مونتاژ کابینت‌ها و نصب آ‌ن‌ها را باید خودتان برعهده بگیرید.

در این روش نمی‌توانید قبل را لمس کرده و از آن‌ها استفاده کنید، بسیاری از خرده‌فروش‌های آنلاین، نمونه‌ای از جلو درب‌ها را با هزینه کمی ارائه می‌کنند که در صورت خرید کابینت قابل استرداد است.

تعداد زیادی از سفارش کابینت آشپزخانه به صورت آنلاین در جهان در دسترس است. در خرید کابینت به صورت آنلاین، جزئیات برای آشپزخانه 10 متری (حدود هفت تا نه کابینت زمینی و دیواری با لوازم جانبی) را تهیه کنید و یا طبق برنامه‌هایی که در نرم‌افزار برنامه‌ریزی آشپزخانه ایجاد کرده‌اید. در خرید کابینت به صورت آنلاین، کابینت‌ها توسط شرکت‌های حمل‌ونقل معمولی حمل می‌شوند و خریدار مستقیماً از کامیون تحویل داده می‌شوند. البته هنوز در ایران، خرید و سفارش کابینت در بازار سنتی انجام می‌شود.

هزینه و قیمت خرید کابینت

قبل از خرید کابینت باید در مورد هزینه آن هم تحقیق کنید. کم‌هزینه‌ترین کابینت‌های آشپزخانه، کابینت‌هایی هستند که در فروشگاه‌های لوازم خانگی محلی یافت می‌شوند. برای خرید کابینت علاوه بر هزینه خود کابینت و یراق‌آلات و اکسسوری آن، باید هزینه حمل و نقل و هزینه نصب آن را هم در نظر بگیرید. یک آشپزخانه 3 متر در 3 متر (حدود 10 متر مربع) اغلب به عنوان معیاری برای قیمت گذاری و مقایسه هزینه‌های کابینت آشپزخانه استفاده می شود.

سخن پایانی

در این مقاله مراحل خرید کابینت به‌طور کامل تشریح شد. ابتدا کابینت‌ها را از دو نظر کاربرد و نحوه ساخت دسته‌بندی کردیم. سپس به سبک کابینت‌ها پرداخته شد و هزینه آن‌ها مورد بحث قرار گرفت. قبل از خرید کابینت باید به چند سوال پاسخ می‌دادید که به آن‌ها اشاره شد و در نهایت سه روش برای خرید کابینت مطرح گردید که شما می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب و خرید خود را نهایی کنید.

منابع: thespruce.com | bobvila.com

5/5 - (2 امتیاز)
محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات

زیباهاوس